Föreningar

Föreningar och intressegrupper i Hägernäs Strand

Hägernäs Strands Bryggor


Hägernäs Strands Bryggor

Föreningen Hägernäs Strands Bryggor vill "verka för ett aktivt och levande brygg- och båtliv med hänsyn tagen till bevarande av den vackra miljön och de omkringboendes trevnad".

Snurrebåtar hyrs ut till medlemmar och allmänhet under sommaren.

Hemsida: www.hagernasstrandsbryggor.se

Brygga vid Hägernäs Strand

Täby Sjöflygklubb


TSK

TSK med cirka 80 medlemmar är Stockholms enda flygklubb som bedriver verksamhet med normalklassade sjöflygplan. Den startade sin verksamhet 1968/69 efter ett initiativ av den dåvarande marina flygkåren och har idag klubbstuga, brygga och flygplan i norra delen av bostadsområdet.

Hemsida: www.tsk.nu

TSK

Klubben Supåsånt


SupåsåntKlubben är öppen för barn, ungdom och vuxna i alla åldrar. Vi vill visa hur enkelt och roligt det är att paddla sup i vårt fina område. Du kan sitta, ligga eller stå på supen. Du kan även ta med hund eller göra yoga på supen. Ett axplock av vad vi planerar att erbjuda; prova på tillfällen, äventyr med längre paddling, hund på sup, overnight camp, yoga på sup. Vi ser framemot vad våra Nya medlemmar vill göra och bidra med!

Webbplats: https://www.facebook.com/Supochsant

Kontakt: supochsant@gmail.com

Viking Plym - Täby Vikinga Skeppslag


Viking Plym logga

Viking Plym har ett eget skeppslag – Täby Vikinga Skeppslag. Om du är intresserad av att hålla denna unika kulturklenod i sjödugligt skick och vara med om att segla henne har du hittat rätt. Föreningen tar hand om och seglar med Viking Plym.

Hemsida: www.vikingplym.se

Viking Plym

Strandhundarna i Hägernäs Strand


Strandhundarna

Strandhundarna är en vänkrets som vill främja intresse och kunskap om hundar för boende i Hägernäs Strand.

Strandhundarna vill "verka för att hundägare och hundar ska kunna träffas, ha kul ihop och lära av varandra. Dessutom vill vi bidra till en fortsatt positiv inställning till hundar från övriga boende i Hägernäs Strand".

Hemsida: www.strandhundarna.se

Strandhundarna